Olomoucká a Opolská aglomerace připravují další společný projekt

napsáno dne

V druhé polovině ledna 2023 přijeli zástupci Opolské aglomerace na pracovní návštěvu do Olomouce. Uvítal je první náměstek primátora statutárního města Olomouc Otakar Š. Bačák, představitelé ITI Olomoucké aglomerace a jejich partneři jako například SK Sigma Olomouc.

„Cílem návštěvy bylo zhodnocení a rekapitulace dosavadních výsledků spolupráce mezi oběma aglomeracemi, potvrzení spolupráce do dalších let a příprava společného bilaterálního projektu pro následující tři roky, konkrétně specifikace role jednotlivých partnerů, zaměření projektu a definování klíčových aktivit,“ informoval tematický manažer ITI OA Petr Kladivo.

Během svého pobytu v Olomouci Opolští absolvovali krátkou exkurzi městem, představení hlavních dominant a atraktivit regionu, navštívili olomouckou radnici a zúčastnili se jednání s představiteli partnerských institucí.

Spolupráce obou aglomerací, Opolské a Olomoucké, funguje díky realizaci projektu Společně pro rozvoj aglomerací 2020+ operačního programu Česko-Polské přeshraniční spolupráce INTERREG V-A.

Související aktuality


Všechny aktuality
!
Prohlížeč Internet Explorer není podporován!
Pro procházení webu prosím nainstalujte jiný prohlížeč.
Stáhnout Microsoft Edge